Elevii clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială,, Sfântul Voievod Neagoe  Basarab” îndrumați de doamnele profesoare, Dumitru Mariana – prof. înv. primar și Bulugea Hrisanti – directorul unității, au fost recompensați de către parohia  „Adormirea Maicii Domnului și Sfântul Corneliu Sutașul” Balta Albă, reprezentată de preotul paroh  Vasile – Cristian Niță ,cu o excursie la Mănăstirea Comana și ,,Aventura Parc Comana” , în urma participării la Concursul Național Catehetic ,,Rugăciunea în viața mea”.

Copiii s-au bucurat de toate activitățile pe care le-au realizat în cadrul excursiei, iar părinții au apreciat învățăturile acumulate de copii pe parcursul concursului.

Mulțumim preotului paroh Vasile – Cristian Niță pentru susținere și îndrumare spre credință, bunătate și smerenie. Mulțumim elevilor pentru efortul depus, precum și părinților pentru deschidere și disponibilitate de implicare în acest proiect, cât și în viața parohiei. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să ocrotească pașii în viață ai copiilor noștri!

Last modified: iunie 23, 2022