Luni, 19 decembrie, 50 de elevi de la Școala Gimnazială ,,Sfântul Voievod Neagoe Basarab”, sub îndrumarea profesorilor pentru învăţământ primar Mariana Dumitru și Magda Motologa,au venit la biserica cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului şi Sfântul Corneliu Sutaşul“ – Balta Albă, pentru a se spovedi şi împărtăşi. Cadrele didactice,copiii și părinții au fost întâmpinați de părintele paroh Vasile -Cristian Niţă care le-a  mulțumit pentru faptul că se implică în viața Bisericii și a comunității participând la acțiuni cu caracter filantropic prin care aduc bucurie persoanelor defavorizate.

     Cuvântul a continuat cu îndemnul de a participa la Sfintele Slujbe în cadrul bisericii unde are loc întâlnirea continuă cu Iisus Hristos și revărsarea harului dumnezeiesc asupra noastră. După ce au primit Sfânta Împărtășanie ,elevii au fost răsplătiţi cu daruri din partea parohiei.

    Aceste vizite periodice în biserică sunt rezultatul parteneriatului încheiat de parohie cu instituţia de învăţământ, prin conlucrarea dintre preoţi și profesori.

Last modified: decembrie 29, 2022