FOTO_SF.NICOLAE_2019_-2.jpgSărbătoarea Sfântului Nicolae reprezintă o anticipare a Crăciunului, fiindcă în această perioadă a pregătirii noastre pentru Praznicul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos accentul cade mai ales pe bunătatea sau dărnicia arătate de El prin întruparea Sa, la care noi suntem chemați să răspundem cu bunătate, prin daruri oferite copiilor și săracilor, prin iertare, prin spovedanie și împărtășire mai deasă cu Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos.

 

Clericii și credincioşii participanți la Dumnezeiasca Liturghie, vineri 6 decembrie 2019 în biserica „Adormirea Maicii Domnului şi Sfântul Corneliu Sutaşul“ – Balta Albă din Capitală,  au avut bucuria primirii unui grup de colindători ce au vestit Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Ca și anul trecut,micuții  sub îndrumarea doamnei profesor pentru învăţământ primar Mariana Dumitru de la Şcoala Gimnazială ,,Sfântul Voievod  Neagoe Basarab“ au ţinut să fie primii colindători ai parohiei noastre. Și de această dată efortul lor a fost răsplătit cu ropote de aplauze  și cu daruri oferite prin implicarea membrilor Consiliului și Comitetului parohial.

,,Felicităm pe toți copiii prezenți care sunt binecuvântați de Pruncul Iisus ce S-a născut din Betleem și Se naște tainic în sufletele celor care-L primesc cu bucurie prin credință, nădejde și dragoste. „

FOTO_SF.NICOLAE_2019_-1.jpgFOTO_SF.NICOLAE_2019.jpgFOTO_SF.NICOLAE_2019_-3.jpg

Last modified: decembrie 9, 2019