Începând cu luna iunie 2009, au fost implementate două proiecte de catehizare pe categorii de vârstă: unul pentru adulţi, intitulat “Eu sunt Viţa, voi sunteţi mlădiţele” şi unul pentru tineri, intitulat “Iisus Hristos, Învăţătorul  tinerilor”.

În luna martie 2010, Parohia Balta Albă a semnat un protocol de parteneriat cu Asociaţia Faptele Credintei şi cu Grădinita nr. 147, în vederea organizării unor proiecte religioase – educative.

În anul 2011, parohia a mai semnat un protocol de parteneriat cu Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, în colaborare cu Asociaţia „Faptele Credinţei”. Proiectul intitulat „Hristos, bucuria tinerilor” are ca obiectiv principal formarea unui grup de iniţiativă alcătuit din elevi, profesori, preoţi şi alţi voluntari pentru desfăşurarea unor acţiuni cu caracter social, cultural şi educativ în interiorul societăţii. Elevii beneficiază prin acest proiect de consiliere duhovnicească şi participă la întâlniri tematice, concursuri, simpozioane, acţiuni filantropice şi de ecologizare.

De asemenea, Parohia Balta Albă, în colaborare cu  Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 16 din Bucureşti, a implementat Proiectul catehetic naţional „Hristos împărtăşit copiilor”.

 

Proiecte 2009

Proiecte 2010

Proiecte 2011

Proiecte 2012

Proiecte 2013

Proiecte 2014

Last modified: martie 20, 2014